Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Ananasbavaroisetaartjes


  • Ingredienten:
voor het deeg:
50 gr suiker
150 gr bloem
een snufje zout
1/2 klein ei (nr. 4)
100 gr boter
  • Beschrijving:
voor de bavarois:
400 gr verse ananas in stukjes
50 gr suiker
3 blaadjes gelatine
3 dl lobbig geklopte slagroom
ananasgelei*1
een met bakpapier beklede bakplaat
een uitsteekvorm, doorsnee 6 cm
8 ingevette hoge ringen van ± 8 cm hoog en ± 6 cm doorsnee

Reacties op Ananasbavaroisetaartjes

  • banketbakker Henny(23 mei 2011 @ 09:04)
    je kunt geen verse ananas gebruiken met gelatine!!!! na 2 dagen is de gelatine geheel uitgewerkt en is de bavarois als pap. ipv stevig. kook eerst de ananas of gebruik blik ananas!!! Ook hier weer geen werkbeschrijving opgegeven. Dat is erg slecht!!!! Doe er wat aan !!!!
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: