Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Aardbeienpudding


  • Ingredienten:
7 blaadjes witte gelatine (=14 g)500 g aardbeien? citroen3 dl. droge witte wijn1 dl. aardbeienlikeur75 g suiker1 kant-en-klare taartbodem.
  • Beschrijving:
De gelatine in een kom met ruim koud water ± 10 min. laten weken.De aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen.De grote aardbeien halveren.De citroen uitpersen.In een steelpan het citroensap samen met de witte wijn, de aardbeienlikeur, 1 dl. water en het suiker op zacht vuur aan de kook brengen en al roerende de suiker oplossen.De pan van het vuur nemen en de uitgeknepen gelatine al roerende erin oplossen.Laat dit afkoelen.Spoel een puddingvorm om met koud water.Schep de aardbeien in de puddingvorm en giet er het wijnmengsel over.Laat dit in de koelkast in ± 2 uur opstijven.De taartbodem op een platte schaal leggen.Dit omgekeerd op de puddingvorm leggen en samen keren.Eventueel de taartbodem rond de puddingvorm afsnijden.

Reacties op Aardbeienpudding

  • Justin Bieber(26 feb 2011 @ 10:16)
    Kut recept, fuck you gast. Verrekte kut! Niemand komt aan maaskantje! "Hé kutwout, wil je lopen?"
  • John Lennon(26 feb 2011 @ 10:39)
    Ik opteer toch voor een lekkere chocolade pudding. Ik zeg niet dat deze pudding niet lekker zou kunnen zijn. Maar zoals mijn maatje Justin Bieber zegt: "Verrekte kut!".
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: