Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Bosvruchtenwitte wijnpudding


  • Ingredienten:
8 blaadjes witte gelatine, 4 dl. mousserende witte wijn, 8 eetlepels bosvruchtenlimonadesiroop, 400 gr. gemengede bosvruchten zoals bramen, bosbessen, aalbessen en aardbeien, 1 takje gesneden verse munt
  • Beschrijving:
Vet een vorm van 1 liter dun in met olie en zet hem in de koelkast. Week de gelatine in ruim koud water. Breng de siroop aan de kook, neem de pan van het vuur en los er de uitgeknepen gelatine in op. Schenk de witte wijn erbij en schep het fruit en de munt er voorzichtig doorheen. Schenk het mengsel in de vorm zodra het dikker wordt. Laat de pudding 2 tot 3 uur opstijven in de koelkast. Stort hem op een met koud water afgespoelde schaal. Garneer met wat extra munt.

Reacties op Bosvruchtenwitte wijnpudding

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: