Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Chocoladeperzik met slagroom


  • Ingredienten:
1 blik perziken van 820 gr. * 1 zakje chocoladeglazuur van Baukje * 1/4 ltr. slagroom * 2 zakjes vanillesuiker
  • Beschrijving:
In zeef 8 perziken goed laten uitlekken (rest wordt niet gebruikt). Met keukenpapier perziken droogdeppen. In steelpan chocoladeglazuur maken volgens gebruiksaanwijzing. Perziken 1 voor 1 aan holle kant aan vork prikken en bolle kant in glazuur dopen. Met holle kant naar beneden op bord leggen. In koelkast glazuur in 1/2 uur hard laten worden.In kom slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. In spuitzak met kartelspuitmond scheppen. Perziken met holte naar boven op schaal zetten. Perzikholtes hoog opvullen met slagroom.

Reacties op Chocoladeperzik met slagroom

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: