Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Barneveldse eierflensjes


  • Ingredienten:
3 grote eieren1/2 l. melk2 gr. zout100 gr. bloem50 gr. roomboter2 dl.
vanillevla of banketbakkersroompoedersuiker
  • Beschrijving:
Maak een glad luchtig beslag van de eieren, de melk, het zout en de bloem.Verwarm een
beetje boter in de koekenpan zodat bodem en wand goed ingevet zijn.Giet zoveel beslag
in de pan dat de bodem net is bedekt.Bak flensjes aan de bovenkant droog en de onderkant lichtbruin.Bak ook de andere zijde
goudbruin.Vul met de vla en bestrooi met de suiker.Rol de flensjes op en serveer ze
warm.Vul flensjes eens met gele room en gewelde rozijnen en rol ze op.

Reacties op Barneveldse eierflensjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: