Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Aardbeienyoghurtpudding


  • Ingredienten:
250 gr. aardbeien * 1/2 eetl. olie * 1/4 ltr. slagroom * 1/2 ltr. yoghurt * 1/2 pak taarthulp voor yoghurttaart * 1 eetl. witte basterdsuiker
  • Beschrijving:
Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in zeef laten uitlekken. Helft van aardbeien in stukjes snijden. Puddingvorm met olie bestrijken. In kom helft van slagroom bijna stijfkloppen. In andere kom yoghurtpudding maken met yoghurt, bijna stijve slagroom en taarthulp volgens gebruiksaanwijzing op pak. Stukjes aardbei erdoor scheppen. In puddingvorm schenken. Afgedekt in koelkast in 3,5 uur laten opstijven.In kom rest van slagroom met basterdsuiker stijfkloppen. In spuitzak scheppen. Platte schaal op puddingvorm leggen. Samen keren. Even schudden en pudding op schaal laten glijden. Garneren met hele aardbeien en slagroom.

Reacties op Aardbeienyoghurtpudding

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: