Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Bastogne koffietaart


  • Ingredienten:
Bastogne koeken (1.5 pak), slagroom, 2 eetl. suiker, koffie-likeur
  • Beschrijving:
Klop de slagroom met de 2 eetlepels suiker stijf.
Besmeur telkens een bastogne koek, en leg deze (met de besmeurde kant naar boven) in de kom/springvorm.
Zorg dat de bodem zoveel mogelijk bedekt is.
Al naar gelang uw smaak kunt u de lagen afwisselen door de bastogne koeken in de koffielikeur te dompelen. Ik vind het zelf lekker om telkens een laag af te wisselen.
Ga zo door totdat u een taart heeft en smeer een laag slagroom over het geheel. U kunt hier eventueel nog wat toefjes op spuiten en deze garneren met bijv. chocolade koffieboontjes.
Ongeveer 8 uur laten opstijven in de koelkast!

Reacties op Bastogne koffietaart

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: