Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Aardbeiencheesecake


  • Ingredienten:
150 gram kaakjes75 gram gesmolten boter15 gram gelatinepoeder20 ml water1 x 250 gram pakje roomkaas100 gram witte basterdsuiker300 ml slagroom, stijfgeslagen250 gram verse aardbeien in plakjes gesneden
  • Beschrijving:
BODEM: Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Maak de kaakjes fijn in je keukenmachine, vermeng met de gesmolten boter en druk op de bodem van de springvorm. Zet in de koelkast.
VULLING: Roer de gelatine glad in een half kopje water. Zet het kopje in een pannetje met kokend water en verwarm al roerend totdat de gelatine is opgelost. Laat afkoelen. Mix de roomkaas met de suiker met de mixer romig en zacht, roer het afgekoelde gelatinemengsel erdoor, de stijfgeslagen slagroom en de helft van de aardbeien en vul daarmee de springvorm. Versier de bovenkant van je taart met het restant van de aardbeien. Laat opstijven in de koelkast (minstens een uur).

Reacties op Aardbeiencheesecake

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: