Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Amandelschelpen met perzik


  • Ingredienten:
8 gesuikerde gebakschelpen (Jos Poell, inh. 100 gr.)

voor de vulling:

4 eetl. amaretto * 1 eetl. citroensap * 100 gr. amandelspijs * 4 eetl. witte basterdsuiker * 200 gr. mascarpone

voor de garnering:

3 grote rijpe perziken of nectarines * citroensap * 4 eetl. amandelschaafsel * 4 toefjes citroenmelisse
  • Beschrijving:
Amaretto, citroensap en spijs zacht doorroeren. Suiker door mascarpone scheppen en spijsmengsel erdoor roeren. Gebakschelpen met mascarponemengsel vullen en koel wegzetten. Amandelschaafsel in droge koekepan lichtbruin roosteren. Perziken in stukken snijden en op vulling leggen. Amandelschaafsel erover strooien en met citroenmelisse garneren.

Reacties op Amandelschelpen met perzik

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: