Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Banketbakkersroom


  • Ingredienten:
* 600 ml (volle) melk
* 2 eieren
* 2 eierdooiers
* 2 zakjes vanillesuiker
* 100 gr fijne tafelsuiker (basterd)
* 50 gr bloem (gezeefd)
  • Beschrijving:
Zet de melk met de vanillesuiker op het vuur en laat heet worden (tegen het kookpunt)
Klop de eieren met de dooiers en de suiker tot een romige massa
Doe de gezeefde bloem erbij en blijf even goed doorkloppen
Schenk de hete melk in een dun straaltje bij het eiermengsel en blijf goed roeren
Giet het mengsel terug in de pan en breng op een laag vuurtje aan de kook
Laat het mengsel 2a3 minuutjes zacht koken
Let op: Tijdens het koken goed blijven roeren

Reacties op Banketbakkersroom

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: