Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Chocoladeflensjes


  • Ingredienten:
100 gram gezeefde tarwebloem
- 20 gram cacao
- 20 gram amandelschaafsel
- 1 zakje vanillesuiker
- 25 gram gesmolten boter
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- mespuntje zout
- 3 1/2 dl melk
  • Beschrijving:
Roer een beslag van tarwebloem, cacao,
amandelschaafsel, vanillesuiker, boter,
eieren, eierdooiers, zout en melk.
Laat het beslag 1/2 uur rusten.
Bak er in wat boter dunne flensjes van.
Serveer de flensjes met jam of suiker.
Of serveer ze als dessert gevuld
met ijs en chocoladesaus.

Reacties op Chocoladeflensjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: