Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Amandelpudding met rumsaus


  • Ingredienten:
Voor de pudding
1 pakje vanille kookpuding
3 dl melk
2 dl slagroom
2 el geschaafde amandelen

Voor de saus
2 dl appelsap
3 el puddingvruchtjes
2 el rum
Allesbinder
  • Beschrijving:
Hak de amandelen fijn.Breng melk en slagroom aan de kook en voeg puddingpoeder en amandelen toe.
Laat al roerend nog 2 min koken.
Doe de pudding in een grote of 4 kleine vormen, met koud water omspoelen.
Dek het af met folie en laat het opstijven in de koeling.

Bereiden van saus;
Breng de appelsap met de rum de de vruchtjes aan de kook.
Bind het geheel met een beetje allesbinder.
Stort op borden en schenk de saus eromheen

Reacties op Amandelpudding met rumsaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: