Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Chocolade espressorol


  • Ingredienten:
200g pure chocolade150g boter1/2 rol Digestive(tarwebiscuit)1/2 kopje espressokoffie(50 ml.)1z vanillesuikerpoedersuiker.
  • Beschrijving:
EEN AANTEKENING:IK HEB VOOR DIT GERECHTJE EEN HELE ROL DIGESTIVE(TAREWEBISCUIT)GEBRUIKT......minder zwaar,meer volume.Chocolade in stukken breken.In pan boter en chocolade zacht laten smelten.Biscuits verkruimelen.Espresso met vanille-suiker door chocolade-mengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven.Stijf mengsel op aluminiumfolie storten en er een rol van vormen van ca.6cm doorsnede.Aluminiumfolie er omheen dicht vormen.Rol in de koelkast verder laten opstijven(minimaal 1uur).

Reacties op Chocolade espressorol

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: