Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Chocoladeespressorol


  • Ingredienten:
200g pure chocolade150g boter1/2 rol digestive-tarwebiscuit1/2 kopje sterke espresso-koffie(ca.50ml.)1z vanillesuikerpoedersuiker.
  • Beschrijving:
Aantekening:Ik heb voor dit gerechtje een hele rol digestive tarwe-biscuit gebruikt,waardoor het minder zwaar is en natuurlijk in volume toeneemt.Chocolade in stukken breken.In pan boter en chocolade zachtjes laten smelten.Biscuits verkruimelen.Espresso met vanille suiker door chocolademengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven.Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en er een rol van vormen.Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen.Rol in koelkast verder laten opstijven(minimaal een uur).

Reacties op Chocoladeespressorol

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: