Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Wentelteefjes met vla en frambozen


  • Ingredienten:
2 eieren, 300 ml melk, 8 sneetjes oud wit brood, ca.150 g frambozen, 50 g boter, suiker, kaneelpoeder, 1/4 l vanillevla.
  • Beschrijving:
Klop in een grote kom met een garde de eieren los in de melk. Wentel alle boterhammen door dit mengsel. Laat ze niet uit elkaar vallen. De boterhammen moeten allemaal even ?nat? zijn. Maak de frambozen voor zover dat nodig is schoon. Verwijder de groene kroontjes.Doe een klont boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Verhit de boter en leg enkele geweekte boterhammen, de wentelteefjes, naast elkaar in de pan. Het hangt van de grootte van de koekenpan af hoeveel boterhammen er in passen. Bak de wentelteefjes enkele minuten aan beide kanten. Ze moeten lichtbruin kleuren en een knapperige buitenkant krijgen. Schep de wentelteefjes uit de pan op een schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie om de wentelteefjes warm te houden. Verdeel de wentelteefjes over de borden. Iedereen krijgt er twee. Bestrooi de wentelteefjes met suiker en een beetje kaneelpoeder en bestrijk ze met een laagje vanillevla. Verdeel de frambozen over de vla. Eet de warme wentelteefjes meteen op.

Reacties op Wentelteefjes met vla en frambozen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: