Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Appelflensjes


  • Ingredienten:
<br><br>75 gr bloem
<br> zout
<br>1 ei
<br>2,5 dl melk
<br> boter
<br>2 zure appels
<br> suiker
<br> kaneel
  • Beschrijving:
<br><br>Doe de bloem met het zout in een kom, maak in het midden
een kuiltje en breek hierin het ei, doe er een scheutje
melk bij en roer vanuit het midden kloppen tot er een glad
beslag ontstaat. Verdun dit met de rest van de melk.
Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd de
appels in plakken.
Bak van het beslag flensjes en tijdens het bakken op het
beslag enkele plakjes appel leggen.
De flensjes warm eten en bestrooien met een mengsel van
suiker en kaneel.

Reacties op Appelflensjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: