Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Broodschoteltje met krenten en rozijnen


  • Ingredienten:
<br><br>10 sneetjes oud brood zonder korst
<br>2dl melk
<br>1 ei
<br>50g suiker
<br>75g krenten
<br>75g rozijnen
<br>1 eetlepel gesnipperde sucade
<br>40g boter
<br> paneermeel
<br> suiker
<br> kaneel<br><hr width="100%" size="1" noshade><br></td><tr><tr><td colspan=2><b>Bereidingswijze</b> :<br><br>Splits het ei en klop het eiwit heel stijf.
Was
  • Beschrijving:
<br><br>10 sneetjes oud brood zonder korst
<br>2dl melk
<br>1 ei
<br>50g suiker
<br>75g krenten
<br>75g rozijnen
<br>1 eetlepel gesnipperde sucade
<br>40g boter
<br> paneermeel
<br> suiker
<br> kaneel<br><hr width="100%" size="1" noshade><br></td><tr><tr><td colspan=2><b>Bereidingswijze</b> :<br><br>Splits het ei en klop het eiwit heel stijf.
Was de krenten en rozijnen en laat ze uitlekken.
Verwarm in een pan de melk, haal de pan van de hittebron, en doe er het brood in.
Klop met een garde het brood fijn en roer er de eidooier, suiker, krenten, rozijnen, sucade en het grootste gedeelte van de boter door.
Roer er dan het stijfgeklopte eiwit door.
Vet een ovenschaal in en schep hier het broodmengsel in.
Meng wat paneermeel, suiker en kaneel door elkaar en strooi dit over de broodschotel.
Leg hier en daar een klontje boter en zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Reacties op Broodschoteltje met krenten en rozijnen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: