Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Appel a perziktoetje


  • Ingredienten:
<br><br>2 appels
<br> citroensap
<br>1 blik perziken
<br>200g suiker
<br>200g bloem
<br>150g boter
  • Beschrijving:
<br><br>Vet een ovenschaal in.
Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd de appels in stukjes.
Besprenkel de appelstukjes met citroensap en doe ze in de ovenschaal.
Laat de perziken uitlekken, snijd deze in stukjes en meng de perzikstukjes door de appelstukjes.
Laat in een pan de boter langzaam smelten, maar de botermag niet verkleuren.
Doe de gesmolten boter in een kom en meng er de bloem en de suiker door.
Kneed dit tot er een kruimelig deeg ontstaat.
Verdeel het deeg over de appels en perziken.
Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Reacties op Appel a perziktoetje

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: