Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Chocolade truffels uit de magnetron


  • Ingredienten:
2 repen pure chocolade 75 gr
4 eetlepels slagroom
1 eidooier
1 eetlepel boter
1 eetlepel likeur naar keuze
poedersuiker
1 theelepel cacao
  • Beschrijving:
Breek in een schenkkan de chocolade en voeg de slagroom toe.
Zet de kan in de magnetron en smelt de chocolade op HOOG (100%) in 1 minuut.
Roer de eidooier, boter en likeur door de gesmolten chocolade en zet de pan 1 uur in de vriezer om de chocolade op te laten stijven.
Vorm, met behulp van 2 theelepeltjes, balletjes van de chocolade en rol de truffels door een mengsel van poedersuiker en cacao.
Laat de truffels in de koelkast verder opstijven en bewaar ze daar ook in.

Reacties op Chocolade truffels uit de magnetron

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: