Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Ananasbavarois


  • Ingredienten:
1 verse ananas, suiker of zoetstof naar smaak, 250 gr magere yoghurt, 5 gr vanillesuiker, 1 zakje muntthee, 6 blaadjes gelatine, 15 cl vetarme room, 3 eetlepels olie voor de vorm.
  • Beschrijving:
Laat de gelatine weken in een bodempje water. Maak sterke muntthee met 10 cl kokend water. Voeg de uitgeknepen gelatine toe aan de thee en laat smelten.Klop de room op en voeg die op zijn beurt toe aan de gelatinebereiding. Roer er de yoghurt en de vanillesuiker door. Giet de bereiding in de geoliede vorm en laat gedurende 6 uur opstijven. Schil de ananas, snij hem in twee, haal er de harde kern uit en snij het vruchtvlees achtereenvolgens in schijven en blokjes. Breng op smaak met de suiker of zoetstof. Ontvorm de bavarois en dien op met de ananas

Reacties op Ananasbavarois

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: