Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Authentieke bretoense flensjes


  • Ingredienten:
-500 g bloem
-6 eieren
-25 g licht gezouten roomboter (gesmolten)
-1/2 th lepel fijngeraspte citroenschil
-melk
-6 middelgrote appelen (golden delicious)
-scheutje Calvados
-vanillesuiker
  • Beschrijving:
-zeef de bloem in een grote kom en maak een kuiltje in het midden
-doe de eieren,roomboter,citroenrasp en een scheutje melk erin
-roer alles glad met een houten platte spatel
-voeg eventueel wat melk bij tot een romig beslag ontstaat
-rasp de appelen en meng ze met wat calvados en suiker en roer ze door het beslag-bak dunne flensjes van het beslag

Reacties op Authentieke bretoense flensjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: