Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Appelgeleipudding met krokantkwark


  • Ingredienten:
3 blaadjes witte gelatine * 2 dl. appelsap * 100 gr. magere kwark * 1 eetl. krokant (buisje) * 1/2 eetl. citroenlimonadesiroop * 1/2 appel
  • Beschrijving:
In ruim koud water gelatine 5 min. weken. 1/2 dl. appelsap aan de kook brengen. Gelatine goed uitknijpen en van vuur af in hete appelsap oplossen. Rest van appelsap erdoor roeren. 2 puddingvormpjes van 1,5 dl. omspoelen met koud water. Appelsapmengsel erin schenken. In koelkast 3 uur laten opstijven. Intussen kwark, 1/2 eetl. krokant en limonadesiroop door elkaar roeren. Tot gebruik in koelkast zetten.Appel wassen. In dunne schijfjes snijden. Op puddingvormpjes bordje leggen. Samen keren. Even schudden en puddinkjes op bordje laten glijden. Kwark ernaast scheppen. Rest van krokant erover strooien. Garneren met schijfjes appel.

Reacties op Appelgeleipudding met krokantkwark

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: