Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Gestoofde rabarber met verse schepkaas geparfumeer


  • Ingredienten:
1 kg rabarber
suiker
200 gram verse schapenkaas
1 sinaasappel
250 cl water
2 soeplepels lavendelbloempjes
  • Beschrijving:
Snijd de rabarber met schil in stukken en doe in een kom. Bestrooi met 500 gram suiker en laat een nacht trekken in de koelkast. Zet de rabarber in een pan op een zacht vuur en kook de stukken gaar. Voeg eventueel wat suiker toe. Bereid een siroop van 250 gram water en 125 gram suiker. Laat de siroop koken. Haal de pan van het vuur en voeg lavendelbloempjes toe. Laat de siroop een nacht in de koelkast trekken en zeef. Pers de sinaasappel en zeef de jus. Klop de verse schepkaas luchtig en voeg naar smaak een weinig siroop en sinaasappelsap toe.

Reacties op Gestoofde rabarber met verse schepkaas geparfumeer

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: