Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Wentelteefjes met chocoladesaus


  • Ingredienten:
voor de saus:
300 g chocolade, puur
2 dl melk
40 g koude boter
voor de wentelteefjes:
4 eieren
2,5 dl melk
8 sneetjes brood
50 g boter
4 eetl. suiker
1 theel. kaneelpoeder
  • Beschrijving:
Breek de chocolade in stukjes. Verwarm de melk met de chocolade al roerende tot een gladde saus. Haal de pan van de warmtebron en klop de koude klontjes boter erdoor. Kluts de eieren voor de wentelteefjes met de melk. Laat het brood erin weken. Verhit de boter, bak de sneetjes goudbruin en bestrooi ze daarna met een mengsel van suiker en kaneelpoeder. Serveer de wentelteefjes diagonaal doorgesneden met de chocoladesaus.

Reacties op Wentelteefjes met chocoladesaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: