Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Amandelpudding


  • Ingredienten:
1 zakje vanillesuiker of vanillestokje
2,5 dl melk
100 g amandelspijs
4 blaadjes witte gelatine
2 el suiker
2,5 dl slagroom
1 el amandellikeur (amaretto)
voor garnering 100 g pure chocola
  • Beschrijving:
Breng de melk met het spijs en de vanillesuiker aan de kook.Week de gelatine in ruim koud water. Haal de melk van het vuur en los de uitgeknepen gelatine erin op. Laat dit mengsel afkoelen. Klop de suiker en
slagroom lobbig en spatel dit met de amandellikeur door de melk. Giet het in de vorm en laat het 3 uur in de koelkast opstijven.

Reacties op Amandelpudding

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: