Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Advocaatchocoladedessert


  • Ingredienten:
2,5 blaadje witte gelatine * 1 bekertje garderoom (200 ml.) * 2 dl. vanillevla * 2 dl. advocaat * 1 pakje chocolademousse (Bourbon) * 2 dl. melk * evt. takje munt
  • Beschrijving:
In ruim koud water gelatine 5 min. weken. 2 eetl. garderoom aan de kook brengen. Gelatine goed uitknijpen en van vuur af in hete room oplossen. Vla en advocaat erdoor roeren. Laten afkoelen tot het iets lobbig wordt, af en toe roeren. In 4 grote wijnglazen schenken, hierbij wijnglazen schuin houden. Glazen schuin in koelkast leggen (bijv. met eierdoos als steun). In 2 uur advocaatpuding laten opstijven. Chocolademousse maken met rest van garderoom en melk volgens gebruiksaanwijzing. In glazen met advocaatpudding schenken. Tot gebruik in koelkast zetten.Koud opdienen. Evt. garneren met toefje munt.

Reacties op Advocaatchocoladedessert

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: