Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Amandelkoekjes voor bij de espresso


  • Ingredienten:
600 g amandelen,*400 g kristalsuiker,*4 eiwitten,* 1el bloem,* 2 el olijfolie.
  • Beschrijving:
Verwarm 1 liter water handwarm. Leg de amandelen er 10 min. in te weken.Droog ze met keukenpapier,pel ze en hak ze fijn.Zet de oven op 180 graden.
Klop de eiwitten stijf.Meng de bloem en de suiker met de amandelen.Schep er het eiwit voorzichtig door en meng dit tot een stevige massa.Maak ovale balletjes en schik ze op een met olijfolie ingevet bakblik.
Zet het bakblik in de oven en bak de koekjes in 12-15 min goudbruin.

Reacties op Amandelkoekjes voor bij de espresso

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: