Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Pindakaas toffee


  • Ingredienten:
Voor 25 toffee's

500 gram suiker,
2dl melk,
40 ml vloeibare glucose,
3 eetlepels pindakaas,
5 ml vanille essence.
  • Beschrijving:
Bestrijk een, met aluminniumfolie bekleed bakblik met wat boter.
Meng de suiker glucose en melk in een pan.
Roeren op een laag vuur tot de suiker gesmolten is.
Aan de kook brengen en dan weer iets lager zetten,ongeveer 20 min laten zachtjes laten koken.(zonder te roeren).
Laat het dan afkoelen tot het lauw is .
Voeg de pindakaas en vanille essence toe.
Klop met een houten lepel tot het romig is.
Gooi het dan op het bakblik en verdeel het over het hele blik als het afgekoeld is in mooie stukjes snijden

Reacties op Pindakaas toffee

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: