Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Rabarber met krokant laagje


  • Ingredienten:
VOOR DE KROKANTE LAAG:
-125 g bloem
-75 g havervlokken
-125 g bruine suiker
-1 th lepel kaneel
-1 th lepel nootmuskaat
-1 mespuntje Jamaicaanse peper
-50 g gesmolten boter
VERDER:
-500 g rabarber (in blokjes)
-250 g rietsuiker
-50 g maiszetmeel
  • Beschrijving:
-meng in een slakom de bloem, havervlokken, bruine suiker,kaneel, nootmuskaat en jamaicaanse peper en bevochtig met de gesmolten boter
-meng rabarber, suiker en maiszetmeel-schep de helft van het mengsel in een vierkante bakvorm van 25 op 25 cm
-bedek de bodem en druk goed aan
-deponeer de rabarber hierop en vervolgens de rest van het mengsel
-plaats de vorm op de rooster van de bbq en sluit af met deksel of aluminiumfolie
-laat 30 min garen, of tot de vruchten zacht zijn

Reacties op Rabarber met krokant laagje

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: