Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Pudding van brood en pindakaas


  • Ingredienten:
1 1/2 dl. kokosnootmelk1 1/2 dl. room3 dikke sneden brood140 gr. pindakaas
30 gr. boter2 eetl. suiker3 eierdooiers, geklopt
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor tot 250 graden.Doe de kokosnootmelk en de room in een kleine steelpan
en breng het zachtjes aan de kook.Besmeer het brood met de pindakaas en snij het dan in
kwarten.Beboter een kleine ovenvaste schaal of puddingvorm en beleg met de stukken brood met
pindakaas.Bestrooi het brood met suiker.Haal de steelpan van de warmtebron en doe er rustig en al roerende de eierdooiers bij.
Schenk de verkregen custard over het brood en zet de ovenschaal in de oven.Bak de pudding
gaar in circa 8 minuten, iets langer als de custard nog vloeibaar is.

Reacties op Pudding van brood en pindakaas

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: