Dessert-Recepten.nl

Dessert - Recept Ananas gevuld met fruisalade


  • Ingredienten:
50 g blanke rozijnen, 1/2 dl rum, 1 klein blikje kersen, 1 ananas, 3 bananen, 2 eetlepels honing, 4 eetlepels gemalen kokos, 1/2 l roomijs
  • Beschrijving:
Rozijnen wassen en laten weken in de rum. Kersen laten uitlekken in een zeef. Ananas halveren in de lengte (kroon eraan laten) en het vruchtvlees uit de schil snijden.
Bananen pellen en in stukjes snijden.Het fruit en de honing door de rozijnen met de rum scheppen. De salade in de ananashelften scheppen en ca 1 kwartier in de koelkast zetten.
De kokos in een droge koekenpan goudbruin roosteren. Voor het serveren de ananas uit de koelkast halen, bolletjes ijs over de ananashelften verdelen en de kokos erover strooien.

Reacties op Ananas gevuld met fruisalade

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: